Nieuwe website TvdH

Edelsmid Ton van den Hout

“Uw aanspreekpunt voor handgesmede sieraden met een eigen identiteit.”

Via deze website geven wij u een eerste kijk op onze collectie. We vertellen u meer over de manier waarop elk sieraad opnieuw onze aandacht krijgt; de aandacht die het verdient. Hierdoor krijgt het keer op keer een uniek karakter. Een uniek sieraad voor een uniek persoon. En…, exclusief handgesmede sieraden in ons eigen atelier, speciaal voor u!

Het smeden van gouden en zilveren sieraden is een ambachtelijk vak waarin creativiteit voorop staat. Bij Edelsmid Ton van den Hout is de kunst van het edelsmeden al meer dan 50 jaar vanzelfsprekend, evenals een deskundig advies en de eigen inbreng van de klant. Elk sieraad is uniek ontworpen en heeft z’n eigen identiteit.

Uw edelsmid met eigen atelier

Alle sieraden worden met de grootste zorg en vakmanschap in eigen atelier gecreëerd door een team van hoog gekwalificeerde edelsmeden; professionals, die ambachtelijk vakmanschap combineren met artistieke creativiteit. Ook kunt u in overleg met de edelsmid een sieraad ontwerpen en bestaat de mogelijkheid om bestaande sieraden een ambachtelijke tint te geven. Het verwerken van diamant of andere schitterende edelstenen behoort tot de mogelijkheden. Van een prachtig horloge met handgesmede band tot een ambtsketen: u hoeft uw wensen maar kenbaar te maken en wij gaan voor u aan de slag. De klant is koning en maatwerk is de standaard.

Het meesterteken van Edelsmid Ton van den Hout

Vanzelfsprekend zijn alle sieraden voorzien van het Rijkskeurmerk goud of zilver en van het Meesterteken van Edelsmid Ton van den Hout. Edelsmid Ton van den Hout is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Kijkt u eens rustig rond en aarzel niet om binnenkort gewoon eens zelf te komen kijken. In onze prachtige zaak op Markt 3 in Roermond is een complete collectie handgesmede sieraden te bewonderen.

Met vriendelijke groet,

Edelsmid Ton van den Hout
Markt 3
6041 EL Roermond

+31(0)475 – 333 565