Gedenken met vingerafdruk of as

“Gedenken: sieraden die de herinnering levend houden.”

Een sieraad gemaakt naar uw wens met vingerafdruk of as is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooie manier om te gedenken.

Vingerafdruk sieraad

Een herinnering aan dierbare personen bewaren kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is een vingerafdruk van die persoon in een sieraad bij u dragen.

Sommige echtparen vinden het bijzonder om elkaars vingerafdruk in een trouwring te verwerken. Een kandelaar met vlinder met vingerafdruk vleugeltjes staat prachtig bij een foto. En elke grootouder vindt het toch leuk een tastbare herinnering aan de kleinkinderen te hebben?

Voor dit unieke idee is een was- of inktmodel nodig van de vingerafdruk. Zo’n model kunt u zelf maken, laten doen door uw edelsmid of via een uitvaartbegeleider.  Zelfs na overlijden kan een vingerafdruk worden gemaakt voor een gedenksieraad.

Persoonlijk en tastbaar aandenken 

Elk ontwerp kan extra persoonlijk worden gemaakt door het toevoegen van een gravure. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naam, speciale tekst of datum. Ook bestaat de mogelijk een as-voorziening toe te voegen. Deze as kan zichtbaar of juist op heel  discrete wijze worden verwerkt in uw aandenken of as sieraad. Dit vullen met as mag u zelf doen, u kunt toekijken hoe wij het doen, of we maken een foto als wij de as verwerken.

Het verzilveren van een mooie roos of andere bloem is eveneens een prachtige manier om een aandenken tastbaar te maken.

Sieraad van eigen goud

Bij Edelsmid Ton van den Hout is het natuurlijk mogelijk uw erfstuk te vereeuwigen tot een sieraad naar wens. Tevens is het altijd mogelijk hiervoor uw eigen goud te gebruiken.

Het ontwerpen van een gedenk sieraad is bijzonder om te mogen doen. Mensen delen dierbare herinneringen met ons en wij mogen die vertalen naar een uniek gedenksieraad. Samen maken we er een tastbare herinnering van. Tja.., gewoon mooi, toch?

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Team Edelsmid Ton van den Hout adviseert u graag, ook op zondag.

Kunstwerk

“Sterren dansend naar de hemel”

Het herdenkingskunstwerk ‘Sterren dansend naar de hemel’ is ontworpen en ook gemaakt door het team van Edelsmid Ton van den Hout. Bijpassend zijn bovendien herdenkingssieraden gemaakt. Dit alles als een heel mooi en blijvend aandenken en daardoor heel bijzonder om te mogen maken.

Mijn gedenksieraad

Neemt u eens een kijkje op onze andere site: www.mijngedenksieraad.nl om te zien wat Edelsmid Ton van den Hout voor u kan maken. En bestellen kan natuurlijk in de winkel maar ook online, telefonisch of via een berichtje.