Specials

“Specials: bijzonder exclusief, uniek en daardoor enig in zijn soort”

Het in opdracht vervaardigen van een traditioneel stukje vakmanschap is geen sinecure. Als het object door de opdrachtgever ook nog eens met tevredenheid ontvangen wordt, is de voldoening des te groter. Specials hebben elk hun eigen verhaal en zijn bijzonder om te mogen maken.

Origineel en bijzonder

Natuurlijk maken wij uw sieraad of kunstwerk precies naar wens. Vrijwel niets is onmogelijk en met een handgemaakte ‘special’ heeft u altijd iets unieks in handen.

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij al vele specials gemaakt. En ze blijven bijzonder om te ontwerpen.

Relatiegeschenk Gemeente Beekdaelen

Wij, team Edelsmid Ton van den Hout, zijn vereerd en trots: ❤ want we hebben de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe relatiegeschenk van de gemeente Beekdaelen gewonnen! De hanger/speld symboliseert enerzijds de stedelijke (werk)gebieden die Beekdaelen rijk is, anderzijds de beken die de groene verbinding vormen. Door het recyclen van edelmetalen is het ook nog eens een duurzaam geschenk. Een echte special dus.

Het Verzetsmonument in Roermond is door Edelsmid Ton van den Hout weer ‘compleet’ gemaakt. Dit als eerbetoon aan alle helden.

Een zilveren halsbandje voor een lief hondje is toch heel speciaal. En wat dacht u van een goud met zilveren parfum flesje, bezet met edelstenen? Of een winkelwagentje voor een echte shop liefhebber, een kunstwerk voor sterren die dansen in de hemel, een engeltje dat gedragen wordt door een engeltje, een gouden moertje en boutje met briljant? Allemaal specials en daardoor heel bijzonder en mooi om te mogen maken.

Ambtsketen

Edelsmid Ton van den Hout heeft onder andere de ambtsketen van de voormalig burgemeester van Swalmen mogen ontwerpen en vervaardigen. Deze ambtsketen is nu door iedereen te bewonderen in het museum te Asselt.

Een gouden steek als hanger, een zilveren kroon als collier, een speciale vogel als onderscheiding, een gouden en zilveren Sint Jacobs schelp voor de wandelaars en een fiets voor de sportieveling.

Onze eigen deurklink, huisnummer 3, en gevel aankleding met logo en naam zijn allemaal in eigen atelier gemaakt. Ook voor de darter, danser, bloemist en gitarist zijn bijzondere sieraden en kunstwerkjes gemaakt.

Herinnering

Heeft u eigen ideeën? Of wilt u graag uw eigen ‘herinnering’ laten maken? Schroom niet om snel eens bij ons binnen te lopen. Samen werken we het ontwerp verder uit en maken we er iets moois van. Exclusief handgesmeed, een special speciaal voor u.