Roermuntje munt en munthanger

“Handgemaakte zilveren munthanger met Roermuntje”

Vol trots presenteert Edelsmid Ton van den Hout het Roermuntje. Helemaal ‘TvdH’, eigentijds en exclusief handgemaakt. Het is een typisch Roermonds product met een eigen identiteit. Mooi, actueel en verwisselbaar.

U kunt kiezen uit verschillende massief zilveren of bicolor munthangers. Hierin passen de vele verschillende Roermuntjes. Dit is een zilveren, gouden of bicolor munt met een afbeelding of originele fantasie vorm. Denk hierbij aan een mooi Roermonds symbool zoals de Stenen Brug oftewel Maria Theresia Brug. Ook het Kiosk van het Munsterplein, de Rattentoren bij de Kathedraal of de Munsterkerk hebben een eigen Roermuntje.

Eigen ontwerp als herinnering

Een voetjes afbeelding is blijvend als aandenken aan de geboorte van uw kind of kleinkind. Een hartjes afbeelding is een lief gebaar voor Valentijnsdag of geschikt als huwelijks cadeau. En een kroon is perfect voor uw eigen prins of prinses. Als herinnering aan uw geliefde is een vingerafdruk of as voorziening te verwerken in een Roermuntje. Ook kan natuurlijk een logo, naam of uw eigen tekening of ontwerp uitgebeeld worden.

Al deze Roermuntjes kunnen extra persoonlijk  worden gemaakt door een gravure zoals naam, geboortedatum of trouwdatum. Deze gravure kan desgewenst in een eigen handschrift. Een Roermuntje waarin een steen is verwerkt in uw lievelingskleur, of hoort bij uw geboorte maand, is natuurlijk helemaal origineel.

Verwisselbaar en eigentijds sieraad

Het bijzondere aan deze munthanger is dat u het Roermuntje steeds kunt verwisselen door een ander exemplaar. Hierdoor heeft u altijd een uniek en heel ‘eigen’ sieraad.

Roermond promotie

Dit prachtige Roermuntje sieraad is een perfect cadeau,  echt een stukje Roermond promotie. Ook is het een uniek relatiegeschenk, jubilaris cadeau of stukje bedrijfspromotie. En altijd exclusief handgesmeed in ons eigen atelier, speciaal voor u. Kom vrijblijvend alle mogelijkheden eens bekijken en laat u informeren.

2014 was Heksenjaar in Roermond. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Edelsmid Ton van den Hout de ‘heks’ gemaakt. Ziet u haar? Pas op, dadelijk vliegt ze weg …

In 2020 bestond de Munsterkerk 800 jaar. Ziet u deze prachtige kerk als Roermuntje?