Repareren

“Repareren van sieraden is een ambachtelijk vak”

Voor reparaties aan uw sieraden kunt u terecht bij Edelsmid Ton van den Hout. Het solderen van een ketting, een sluiting vervangen, oogjes vernieuwen, of een nieuwe steen in een ring zetten, bijna alles is mogelijk. Van tevoren bepalen we wat er moet gebeuren en krijgt u een opgave van wat de kosten ongeveer zullen zijn. U kunt daarna zelf bepalen of u de reparatie wilt laten uitvoeren.

Batterijwissel

Een nieuwe batterij in uw horloge, een mooie nieuwe horlogeband waarmee uw horloge er weer als nieuw uitziet, dit alles is vaak klaar terwijl u wacht. Als uw horloge een onderhoudsbeurt nodig heeft, kan dit vakkundig worden gedaan door onze horlogemaker.

Rijgen en knopen van parels, het op maat maken van een ring of het compleet veranderen van een sieraad, wij adviseren u hierbij graag.

Reinigen en controleren

U kunt uw sieraden door ons team van vakbekwame edelsmeden laten controleren en reinigen. Ook hebben wij van het merk ‘Hagerty’ diverse poetsmiddelen voor thuisgebruik.

Wij adviseren u de zettingen van uw sieraden met stenen jaarlijks te laten controleren. Of vaker indien u het sieraad gestoten heeft of laten vallen. Dit om de kans op verlies van een steen zo klein mogelijk te maken. Uw sieraden worden perfect gereinigd en u ontvangt ze schitterend weer terug.

Sieraden advies

Sieraden kunt u het beste ‘s nachts en met ruw werk of sporten afdoen. Ze blijven dan namelijk langer mooi en hebben veel minder te lijden. Mocht er toch een reparatie nodig zijn, dan bent u van harte welkom voor advies en vrijblijvende prijsopgave.

Poetsmiddelen

Tip van TvdH: Hagerty poetsmiddelen, uw sieraden en zilveren voorwerpen weer blinkend schoon. Handig hè? ✨ Verkrijgbaar bij Edelsmid Ton van den Hout.

En poetst u liever niet zelf? Dan bent u van harte welkom, wij zijn open voor onderhoud en reparaties.