Trouwringen met een uniek ontwerp

“Bij een fantastische dag hoort een uniek ontwerp trouwringen.”

Heeft u trouwplannen? Komt u dan eens kijken naar die prachtige en uitgebreide collectie handgesmede trouwringen en relatie ringen bij Edelsmid Ton van den Hout.

Stuk voor stuk zijn het unieke exemplaren die door ons team van edelsmeden met liefde worden ontworpen en voor de liefde worden gesmeed. Daardoor zijn het echte liefdesringen ❤. Ze zijn van topkwaliteit en altijd betaalbaar.

Trouwringen, handgemaakt in eigen atelier

Omdat Edelsmid Ton van den Hout elk sieraad met de hand maakt, heeft de klant, ook bij partnerringen, de mogelijkheid om zelf ideeën aan te dragen. U kunt zelfs met een eigen ontwerp komen. Onze edelsmeden maken dan een sieraad op basis van dit idee of volgens dit ontwerp.

Echte liefde

Het resultaat is altijd een heel persoonlijk paar ringen, enig in hun soort en exclusief in de meest letterlijke betekenis van het woord. Een paar ringen waaruit echte liefde en genegenheid spreekt en daardoor van onschatbare waarde is. U hoeft uw wensen maar kenbaar te maken en wij gaan voor u aan de slag.

“Ja, ik wil, een echte ‘Ton van den Hout”

Ons team vindt dat uw ringen de ‘Ton van den Hout’ stijl verdienen. Unieke creaties voor unieke relaties. Kom kijken en overtuig uzelf. U bent van harte welkom, wij staan u graag te woord.

Kom daarom snel kijken en laat u verleiden tot …  “Ja, ik wil, een echte ‘Ton van den Hout.”

Aller Spanninga – Rauschmayer – Palido

Naast de handgesmede trouwringen uit eigen atelier, presenteren wij als aanvulling op het TvdH assortiment de prachtige ringen van een aantal bijzondere merken. Deze merken passen in uitstraling en kwaliteit uitstekend bij de ‘Ton van den Hout’ stijl en maken daardoor het beeld compleet.

Aller Spanninga Al sinds 1863 worden deze prachtige ringen in Nederland gemaakt. Een passie die van generatie op generatie is doorgegeven. Een voorproefje van deze mooie collectie ziet u op: Aller Spanninga

Rauschmayer Deze geweldig mooie ringen zijn ‘100% made in Germany met 100 procent passie’. U kunt de ringen alvast bekijken op: Rauschmayer. Via de trouwring 3D configurator kunt u zelf uw ringen samenstellen.

Palido U kiest het model, kleur goud, eventuele stenen, daarnaast de afwerking en gravure en u hebt uw eigen persoonlijke ringen. Dit Oostenrijkse merk staat voor eerste klas kwaliteit en een prachtig design. Bekijk de mooie collectie op: Palido

Laat u verrassen en kom vrijblijvend kijken naar onze zeer uitgebreide trouwringen collectie. Wij adviseren u graag.