Handgemaakt: TvdH Beads

“TvdH beads – Alleen en exclusief verkrijgbaar bij Edelsmid Ton van den Hout.”

U kunt met de zeer exclusieve handgesmede TvdH beads uw eigen sieraad samenstellen. En door ze steeds op een andere manier aan uw armband of collier te bevestigen, heeft u telkens een ‘nieuw’ en exclusief sieraad.

Gouden en zilveren beads

Een handgesmede bead in goud, zilver of een combinatie van beide materialen, al dan niet met schitterende stenen, symbolen en parels. Groot, klein, smal of breed, aan u dus de keuze.

Vrolijke Smiley
Van de Smiley bead word je vrolijk. Aan beide kanten staat een leuke smiley.

Allemaal beestjes
Allemaal beestjes: een vlindertje, hondje, lieveheersbeestje, poes of visje. Ook uw lievelingsdier is mogelijk.

Kleurrijke Lente
De lente bead is vrolijk en kleurrijk. Deze bead is verkrijgbaar in zilver of in goud en in diverse kleuren. Natuurlijk precies passend voor alle exclusieve ‘TonvandenHout’ beads sieraden.

Nieuwe baby mensjes
Vrolijke beads die vieren dat er nieuwe baby mensjes zijn. Denk bijvoorbeeld aan: baby in de buik, speentje, bead met blauw of glinsterend roze steentje. Daarnaast kunnen ze worden voorzien van de naam of geboortedatum.

Fashion bead

De fashion bead is voor echte fashionista’s. Er hangt een tasje met glinsterend steentje evenals een strikje aan. Het steentje kan in uw favoriete kleur, dus zeg ons maar wat uw lievelingskleur is.

Prachtige parels
Een parel is een natuurproduct en is er in vele verschillende kleuren en vormen. Daardoor is elke parel bead anders en daarmee uniek.

Sterrenbeeld
Elk teken van de dierenriem heeft een eigen bead, bijvoorbeeld ram, stier of vissen.

Kleurige stenen
Lapis Lazuli, tijgeroog of amethist. Roze kwarts, hematiet of granaat, alsook malachiet, bloedkoraal of diamant. Allemaal stenen die verwerkt zijn in één van de kleurige stenen beads.

Geluk, hoop en liefde

Aan de geluk, hoop en liefde bead bengelt op een speelse manier een klavertje 4 en hartje als ook een ankertje ❤⚓.

Love bead
De love bead laat echte liefde zien. Met bijvoorbeeld een hartje, kusje of meerdere kusjes of hartjes bij elkaar, is dit altijd een lief sieraad.

Nieuwe beads

Aangezien de foto’s slechts een klein deel van onze zeer uitgebreide collectie tonen, nodigen wij u uit om geregeld te komen kijken naar alle nieuwe beads.