Horloges, kwaliteit met een mooie band

“Pierre Junod – Ton van den Hout – M&M Germany – Sternglas”

De samenstelling van het assortiment van Edelsmid Ton van den Hout wordt grotendeels bepaald door de handgesmede sieraden uit eigen atelier. Allen stuk voor stuk in eigen huis ontworpen en vervaardigd. Een prachtig horloge waaraan een handgesmede band wordt gemaakt, is daardoor een kunstwerk op zich.

Naast de handgesmede sieraden en horloges met handgemaakte band, presenteren wij een aantal horloge merken. Dit als aanvulling op het TvdH assortiment. Deze merken passen in uitstraling en kwaliteit uitstekend bij de ‘Ton van den Hout’ sieraden. Daardoor maken ze het beeld compleet.

Van de onderstaande merken hebben wij een uitgebreide collectie in huis. Team TvdH laat ze graag aan u zien.

Pierre Junod – Ton van den Hout – M&M Germany – Sternglas

Pierre Junod Kleurige Zwitserse kwaliteitshorloges met verwisselbare gekleurde ringen. Door het verwisselen van de gekleurde aluminium ringen, krijgt dit unieke horloge steeds een volstrekt andere uitstraling. Ze zijn een ontwerp van het Italiaanse ontwerpersduo Lella & Massimo Vignelli. Er zijn vier modellen in verschillende uitvoeringen. De gekleurde ringen zijn ook apart verkrijgbaar. Elke keer dus een ander horloge. De modellen en gekleurde ringen ziet u op: Pierre Junod Vignelli

Ton van den Hout

Kwaliteitshorloges in het goud, zilver en ook zilver-verguld. Hieraan maakt ons TvdH team de mooiste handgemaakte banden. Daardoor passen ze precies bij uw sieraden. Dit kan een vaste alsook geschakelde band zijn, in het goud, zilver of een combinatie van materialen. De keuze is aan u.

M&M Germany Sinds 1974 ontwikkelt en distribueert M&M Germany horloges met een hoog fashion gehalte in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De bijzonder vormgegeven horloges worden allemaal in eigen huis door Georg Plum en zijn ontwerpteam ontwikkeld. De modellen zijn vervaardigd van roestvrij edelstaal. Ze zijn uitgerust met een quartz uurwerk en zijn tevens anti-allergisch voor de huid. De uitgebreide collectie ziet u op: M&M Germany

Batterij, horlogeband, onderhoudsbeurt

Voor een batterij, nieuwe horlogeband of onderhoudsbeurt van uw uurwerk kunt u natuurlijk ook bij Edelsmid Ton van den Hout terecht. Het is vaak zelfs mogelijk aan uw bestaande horloge een nieuwe handgemaakte ‘Ton van den Hout’ band te maken. Wij adviseren u hierbij graag.