Gezichtsbepalend, uw logo!

“Als organisatie in een overvolle markt wilt u zich graag onderscheiden met een uniek logo sieraad.”

Onderscheidend vermogen zit vaak in kleine dingen. Een gezichtsbepalend onderdeel vormt het logo van uw bedrijf, vereniging of instelling. Edelsmid Ton van den Hout heeft het verwerken van logo’s in sieraden tot een kunst verheven. Zowel een dasschuif, broche en speld, als manchetknopen, hanger en sleutelhanger, ze kunnen allemaal worden ontworpen met uw eigen embleem.

Edelsmid TvdH: ervaring en vakmanschap

Uw logo staat voor uw organisatie. Het weerspiegelt wie u bent en ook waar u voor staat. Edelsmid Ton van den Hout staat voor exclusieve handgesmede sieraden met een eigen identiteit. Een TvdH sieraad is altijd iets bijzonders. Uw beeldmerk verwerkt in een sieraad van Edelsmid Ton van den Hout levert de combinatie van kwaliteit en exclusiviteit. Wij ontwerpen en smeden geheel in samenspraak met u. U hoeft uw wensen maar kenbaar te maken en wij gaan voor u aan de slag.

Logo als relatiegeschenk

Uw logo wordt conform uw wens ingetogen dan wel prominent weergegeven, volledig in harmonie met het sieraad. Al meer dan 50 jaar ervaring en vakmanschap van Edelsmid Ton van den Hout staan hiervoor garant. Het uiteindelijke ontwerp is een mooi cadeau als relatiegeschenk of een waardevol aandenken aan bijvoorbeeld een behaald diploma. Eveneens is het natuurlijk een prachtig cadeau voor jubilerende medewerkers.

Van het uiteindelijke sieraad of kunstwerk kan vaak een mal worden gemaakt. Hiermee kan vervolgens een onbeperkt aantal afdrukken gegoten worden.

Bijzonder sieraad

Graag nodigen wij u uit in onze zaak aan de Markt 4 in Roermond, waar wij u diverse modellen met logo’s en bijzondere sieraden kunnen tonen. Desgewenst maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Ook kunt u via e-mail meer informatie of een offerte aanvragen, info@tonvandenhout.nl.

Bekijk hier onze ‘bedrijfsspelden’ video: ‘Wordt het goud… of gaat u voor zilver?’